vijest

0

Bivša nada Hajduka otpisana nakon samo godinu dana

22.08.2019 09:03 | Germanijak/I.A.S.

Nije imao povjerenje Nenada Gračana, a sada nema ni trenera u francuskom klubu.

Veličina slova A A A

Toma Bašić nalazi se u velikim problemima na otvaranju nove sezone. 22-godišnji veznjak stigao je u Bordeaux prije točno godinu dana iz Hajduka za 3,5 milijuna eura kao zamjena za Filipa Bradarića koji je bio na korak od potpisa za francuskog prvoligaša, ali je u konačnici otišao u Cagliari.

U prva dva kola francuskog prvenstva Bašić je skupio i dva nastupa (kombinirano 89 minuta), ali su ocjene za ono što je ovaj mladić pokazao na terenu bile iznimno loše.

Neki francuski mediji otišli su toliko daleko da su Bašića proglasili najgorim igračem drugog kola u francuskoj ligi!

Nagrada je to koju bi vjerujemo svi nogometaši voljeli izbjeći, a prema svemu sudeći strpljenje sa našim veznjakom lagano je krenuo gubiti i Paolo Sousa.

Dodajemo kako Bašić u ovom trenutku vrijedi pet milijuna eura te kako ima važeći ugovor sa francuskim prvoligašem sve do ljeta 2022. pa ne bi bilo veliko iznenađenje ukoliko bi ga sada Žirondinci odlučili poslati na neku posudbu.

Prošle je sezone skupio 26 nastupa, a u listu strijelaca upisao se u dva navrata. Dodajmo kako Bašić nije bio ni u planovima Nenada Gračana na posljednjem Euru za mlade iako je prije samog prvenstva zabio odlučujući pogodak u pobjedi protiv Danske pa se postavlja pitanje je li problem u cijeloj priči Nenad Gračan, Paulo Sousa i svi ostali ili je krivac sam Toma Bašić?

(foto:pixsell)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka