vijest

0

Tipovi dana: Nogometne simulacije i eSports za ukupan tečaj 16,67

12.05.2020 11:45 | Germanijak/M.N.

Odabrali smo pet zanimljivih parova.

Veličina slova A A A

NAPOMENA: U rubrici TIPOVI DANA novinari portala Germanijak.hr iznose svoje mišljenje o utakmicama koje se igraju tog dana te daju svoje viđenje koji bi ishod mogao biti postignut na određenim parovima. Tečajevi su bili aktualni u vrijeme pisanja teksta, ali su podložni promjenama.

NOGOMETNE SIMULACIJE TIP |21:05| Marseille – PSG (Zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3, tip 3+, tečaj 1,85)

Veliki derbi francuskog nogometa i prava je šteta što ga ove sezone nećemo više gledati u stvarnom svijetu. No, ostaje nam virtualni, a u njemu ćemo se ponašati kao da se danas stvarno igra na Veledromeu. PSG je već neko vrijeme prejak za cijelu konkurenciju, a tako i za Marseille kojeg melju već pet u nizu. Danas su također favoriti bez obzira što nije stvarni svijet, ali ćemo mi ipak tipovati na golove, koji nisu rijetkost u niti jednom svijetu. Naš tip 3+.

NOGOMETNE SIMULACIJE TIP |21:00| Lyon – Bayern (Zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3, tip 3+, tečaj 1,85)

Prva utakmice polufinala Lige prvaka. Lyonovi navijači bi vrlo rado pretvorili ovaj virtualni svijet u stvarni, jer njihov klub ovdje brodi kao nikad. Prvo iznenađenje su napravili u osmini finala kad su izbacili Juve, no svi su pomislili kako je tu kraj njihovoj avanturi te da su ispucali svoje kredite. Međutim, ovaj sistem im jednostavno leži, a to je osjetio Manchester City u slijedećem kolu, kad su Les Gonesi u dvokoraku preskočili Građane plasiravši se među četiri najbolja. Bayernovim navijačima ovaj virtualni svijet ne odudara previše od stvarnog, jednostavno njihov klub je gigant, koji je ovu fazu igrao dosta često. No, ni oni vjerojatno nisu očekivali tako lagani prolaz s dvije pobjede protiv PSG-a u prošlom kolu. Danas kladionice očekivano favoriziraju Bayern, baš kao u stvarnom svijetu, no Lyon je zadnja dva kola igrao prve utakmice doma i svaki put je slavio, a Juventus i City nisu lošije momčadi od Bayerna. S toga treba biti oprezan, ali tečajevi na sva tri znaka su odlični pa što se ne igrati i probati zaraditi. U zadnjim utakmicama nismo vidjeli puno golova, a nekako nas osjećaj vuče da bi danas trebalo biti otvoreno, s toga je naš tip 3+.

HOKEJAŠKI TIP |12:55| Moskovskiy – Ledokola (Tim 1 će pobijediti na utakmici, tip 1, tečaj 2,40)

Dvoboj dviju ekipa čiji su susreti uvijek neizvjesni i na nož te se pobjednici često izmjenjuju. Danas također očekujemo takav dvoboj, no ipak malu prednost dajemo Eshalonu, jer nekako djeluju smirenije u zadnje vrijeme. Jučerašnji dan su završili s dvije pobjede te su pokazali sjajnu formu. Ovdje igramo na jedinicu jer je tečaj dobar, a danas je takav dan.

ESPORTS TIP |19:00| ENCE Esports – Copenhagen Flames (Tim 1 će pobijediti na utakmici, tip 1, tečaj 1,45)

Dvoboj za deveto mjesto, u kojem je ENCE ipak izraziti favorit. Copenhagen može zaprijetiti, ali mišljenja smo da je to sve da ipak ne može iznenaditi. Međutim, sve je na ENCE-u, točnije njihovom fokusu na dvoboj, ukoliko on bude pravi Copenhagenu se ne piše dobro. Naš tip je jedinica.

ESPORTS TIP |15:30| Team Vitality – Godsent (Tim 1 će pobijediti na utakmici, tip 1, tečaj 1,40)

Team Vitality je u ožujku svladao Godsent rezultatom 2:0, što ih i u današnjem susretu osmine finala stavlja u ulogu favorita. Godsent bi mogao pružiti otpor, no nekako smo mišljenja da su oni svoje odigrali. Mi tipujemo na Team Vitality

 Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

 

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka