vijest

0

Tipovi dana: Kombinacija sporta uz ukupan tečaj 14,90

11.05.2020 12:26 | Germanijak/M.N.

Odabrali smo pet zanimljivih prijedloga.

Veličina slova A A A

NAPOMENA: U rubrici TIPOVI DANA novinari portala Germanijak.hr iznose svoje mišljenje o utakmicama koje se igraju tog dana te daju svoje viđenje koji bi ishod mogao biti postignut na određenim parovima. Tečajevi su bili aktualni u vrijeme pisanja teksta, ali su podložni promjenama.

NOGOMETNI TIP |17:00| Lokomotiv Gomel – Krumkachy (Oba tima će postići gol i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3, tip gg i 3+, tečaj 1,80)

Derbi bjeloruske Pershayje se igra između Lokomotiva i Krumkachyja. Obje momčadi imaju identičan omjer. Startale su s dvije pobjede da bi u prošlom kolu odigrale neriješeno. Također, riječ je o dvije najefikasnije momčadi tamošnjeg prvenstva, Lokomotiv je u tri kola zabio 11, dok su gosti u isto kola poentirali devet puta. U međusobnim utakmicama današnji domaćin je nešto uspješniji, dobili su dvije utakmice, a izgubili tek jednu. No, s obzirom na efikasnost i tradiciju tip oba gol se nekako nameće kao izgledan.

STOLNOTENISKI TIP |14:15| Tregler – Reitspies (Tim 1 će pobijediti na meču, tip 1, tečaj 1,80)

Jedan od najuzbudljivijih mečeva dana u TT seriji igraju Tregler i Reitspies. Igrači koji su samo u zadnjem razdoblju odigrali 15 međusobnih mečeva, a Tregler vodi 8:7. U današnji meč ulaze u različitom raspoloženju, Reitspies je u lošem razdoblju, od posljednjih deset mečeva uzeo je samo tri. Tregler s druge strane igra solidno, u istom razdoblju uzeo je sedam mečeva. Posljednja dva međusobna su otišla na stranu Treglera, koji je i danas lagani favorit i zasigurno bliži pobjedi.

STOLNOTENISKI TIP |14:45| Horejsi – Gavlas (Tim 2 će pobijediti na meču, tip 2, tečaj 1,25)

Češka TT serija je i u današnjoj ponudi. Horejsi je ponovno ušao u krizu rezultata, od zadnjih deset mečeva samo je tri odnio na svoju stranu. Gavlas je zasigurno kvalitetniji igrač, a to govore i njegovi rezultati. U istom razdoblju je izgubio tri meča, a dobio sedam, od čega jedan protiv današnjeg rivala. Međusobno su odigrali deset mečeva, a Horejsi je slavio na samo dva. No, u zadnjem je pružio solidan otpor i pao tek nakon pet setova. Međutim, mišljenja smo da će danas Gavlas nešto lakše upisati i devetu pobjedu.

PIKADO TIP |20:30| Brown – Robinson (Tim 1 će pobijediti na meču, tip 1, tečaj 1,60)

Prvi dvoboj dana na PDC Home touru igraju Brown i Robinson. Zanimljivo da ova dva igrača večeras prvi put igraju jedan protiv drugog, pogotovo jer su obojica Englezi. Brown je 30. igrač svijeta, dok je njegov današnji rival trenutno na 84. mjestu. Brown je u puno boljoj formi, porazom od  Wadea prekinuo je niz od četiri pobjede, dok Robinsonu definitivno ne cvijeta cvijeće, trenutno je na devet poraza zaredom i nekako smo mišljenja da mu se smiješi i jubilarni.

NOGOMETNE SIMULACIJE TIP |21:00| Tottenham – Leicester (Tim 1 će pobijediti na utakmici, tip 1, tečaj 2,30)

Tottenham je vezao dvije pobjede bez primljenog gola, dok su gosti u prošlom kolu prekinuli niz od dvije pobjede. Generalno gledajući, obje momčadi su u dobrom ritmu, ostvarile su po tri pobjede u zadnjih pet kola i gotovo sigurno nam danas garantiraju neizvjestan dvoboj. Međutim, Tottenham nam nekako djeluje uvjerljivije pa ćemo se odlučiti na pobjedu domaćina.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka