vijest

0

Tipovi dana: Golovi u Bjelorusiji nam nose tečaj 2,55

05.05.2020 12:36 | Germanijak/M.N

Odabrali smo pet zanimljivih prijedloga...

Veličina slova A A A

NAPOMENA: U rubrici TIPOVI DANA novinari portala Germanijak.hr iznose svoje mišljenje o utakmicama koje se igraju tog dana te daju svoje viđenje koji bi ishod mogao biti postignut na određenim parovima. Tečajevi su bili aktualni u vrijeme pisanja teksta, ali su podložni promjenama.

NOGOMETNI TIP |15:30| Ahal –Energetik (Tim 1 će pobijediti bez primljenog gola, tip 1, tečaj 1,90)

Ahal je u prošlom kolu doživio prvi poraz sezone,  dok u prvih pet kola nisu primili ni gol pa su još uvijek vodeći na ljestvici. Energetik je peti s jednom pobjedom, dva remija i dva poraza. Domaćini su danas debeli favoriti i napravit će sve da se vrate na staze pobjede. S obzirom n adobru obranu Ahala tipovat ćemo na pobjedu bez primljenog gola.

NOGOMETNI TIP |20:20| Zvezda Vvs Am. -  Arena Am. (Oba tima će postići gol u prvom poluvremenu, tip gg u 1p, tečaj 2,55)

Zvezda u zadnja dva kola ima poraz od Cosmosa 5:3 i pobjedu protiv Favorita 1:5. Arena je isti taj Favorit dobila 0:2 te su još pobijedili Sunderland, u utakmici s 5+golova. Na kontu imaju i remi protiv B-12 Minska, ali također s golovima i tipom gg4+. Jednostavno, ova liga je kao stvorena za golove te u tom smjeru treba tražiti tip.

PIKADO TIP |13:40| Nijman-Mitchell (Tim 1 će pobijediti na utakmici, tip 1, tečaj 1,50)

Jedan od sportova koji je nastavio u svom ritmu bez obzira na ugrozu, no debelo van standardnih uvjeta, je pikado. Nijman ovaj meč dočekuje u puno boljoj formi od protivnika, ali i on je u laganom padu forme. Međutim, ova dva igrača su se srela u travnju čak sedam puta, a Nizozemac je slavio na šest. Mislim da je to dovoljan znak da mu Englez leži pa ćemo mi tipovati na povećanje te serije, tip 1.

PIKADO TIP |14:20| Webster – Jenkins (Tim 2 će pobijediti na utakmici, tip 2, tečaj 1,40)

Također, meč na turniru Ikona i također po nama jasna situacija. Iako se Webster probudio i nakon serije od 12 poraza povezao dvije pobjede mišljenja smo da mu danas slijedi poraz. Do sad u karijeri su se susreli pet puta, od toga četiri prošli mjesec i Jenkins ima čistih 5:0, a to dovoljno govori. Naš tip je dvojka.

NOGOMETNA SIMULACIJA TIP |17:00| Antalyaspor – Rizespor (Tim 1 će pobijediti na utakmici, tip 1, tečaj 1,50)

Tursko prvenstvo u stvarnom svijetu još je na pauzi, no virtualno se zahuktalo. Prije prekida gosti su bili u nezavidnoj situaciji i grčevitoj borbi za ostanak, dok je domaćin bio u usponu forme te bi zasigurno bio veliki favorit. Mišljenja smo da će to i kompjuterska simulacija prepoznati te da će doći jedinica.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka