vijest

0

Tipovi dana: Četiri sporta za ukupan tečaj 12,17

14.05.2020 11:39 | Germanijak/M.N.

Odabrali smo pet zanimljivih parova…

Veličina slova A A A

NAPOMENA: U rubrici TIPOVI DANA novinari portala Germanijak.hr iznose svoje mišljenje o utakmicama koje se igraju tog dana te daju svoje viđenje koji bi ishod mogao biti postignut na određenim parovima. Tečajevi su bili aktualni u vrijeme pisanja teksta, ali su podložni promjenama.

NOGOMETNI TIP |16:00| Torpedo Z. – Gorodeja (Tim 1 će pobijediti bez primljenog gola, tip 1, tečaj 1,70)

Utakmicu devetog kola bjeloruske lige rezervi igraju Torpedo i Gorodeja. Domaćini su trenutno na sedmom mjestu s omjerom četiri pobjede i po dva neriješena i poraza. Gorodeja je fenjeraš, koji je u prvih osam kola uspio uzeti tek jedan bod. Torpedo je nakon lošeg ulaza u sezonu podigao igru te su u posljednjih pet kola uzeli 10 bodova, dok su gosti u istom razdoblju bez bodova s gol razlikom 3:16. Što se današnjeg favorita tiče sve je jasno, samo je pitanje s koliko komada će gosti otići doma.

NOGOMETNI TIP |15:00| Energetik – Kopetdag Asgabat (Tim 2 će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i zbroj golova će biti najviše 2, tip x2 i 0-2, tečaj 1,87)

Energetik se u prvih sedam kola iskristalizirao kao jedna od lošijih ekipa tamošnjeg prvenstva. Do sad su uspjeli osvojiti pet bodova, što im je dosta za zadnje mjesto. No, s današnjim dobrim rezultatom fenjer bi mogli prepustiti Merwu i Nebitciju. Kopetdag je trenutno četvrta momčad s 11 bodova, a s eventualnom današnjom pobjedom bi došli na samo dva boda zaostatka za drugim Altynom. U zadnjih deset međusobnih dvoboja Energetik je uzeo tek jednu pobjedu, dok su još dva puta otišli ne poraženi. Podatak koji dovoljno govori o razlici u kvaliteti. Pitanje je samo imaju li gosti dovoljno snage doći do sva tri boda? Mišljenja smo da neće izgubiti, ali i da nećemo gledati efikasnu utakmicu.

KOŠARKAŠKI TIP |13:00| Cathay – Taiyuan (Zbroj koševa na utakmici će biti veći od navedene margine 150,5, tip više, tečaj 1,90)

Cathay mete sve pred sobom. Jednostavno nemaju doraslu konkurenciju i prije svake utakmice je pitanje samo koliko će koševa uvaliti protivnicima i kolika će na kraju biti razlika. Gošće su u zadnja dva kola dobile ostale protivnice i popele se na drugo mjesto, posebno je fascinantna jučerašnja pobjeda. Međutim, jučer su ispucale svoju sreću, a danas je drži gaće. U prvom međusobnom susretu ove sezone Cathayke su slavile u gostima 54:92, sve vam je valjda jasno… No, nakon jučerašnje dobre predstave gošća nekako smo mišljenja da danas mogu pružiti kakav takav otpor, a to jedino mogu napraviti raspoloženim napadom. S toga, naš prijedlog će biti više koševa na utakmici od 150.

STOLNOTENISKI TIP |14:45| Prokopcov – Kreplik (Tim 1 će pobijediti na meču, tip 1, tečaj 1,30)

Kreplik je kao Horejski u zadnjih deset mečeva dohvatio četiri pobjede. Također je znao iznenaditi, no u pravilu gubi od bolje rangiranih igrača i to većinom metlom. Ova dva igrača su se susrela do sad sedam puta, a Kreplik nikad nije osjetio slast pobjede. Međutim, zadnja dva puta je bio blizu, izgubio je tek u pet setova. No, ako nekog dobijete sedam od sedam mišljenja smo da vam taj igrač baš leži.

STOLNOTENISKI TIP |14:15| Kucera – Vrablik (Tim 2 će pobijediti na meču, tip 2, tečaj 1,55)

Vrablik je definitivno u sjajnoj formi, od zadnjih deset mečeva izgubio je samo dva, s tim da je u seriji od sedam pobjeda. Kucera, s druge strane, nije bio aktivan proteklih mjeseca dana, a danas će čak četiri puta na megdan. Prvi meč je dobio protiv slabašnog Seiberta, no sad mu predstoje prava iskušenja. Ova dva igrača se nikad nisu sastali, a mi u premijernom dvoboju dajemo prednost iskusnom Vrabliku.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka