vijest

0

Thomas: Volim Boston, ali s Aingeom više nikada neću progovoriti ni riječi

11.10.2017 19:22 | Germanijak

Novi bek Cavsa žestoko pod GM-u Celticsa…

Veličina slova A A A

Sve skupa nije imalo nikakvog smisla. Još uvijek nema nikakvog smisla. Još uvijek se pitam koji se vrag dogodio?“, rekao je o najzvučnijem trejdu ovoga ljeta novi razigravač Cavsa Isaiah Thomas u intervjuu za Sports Illustrated.

Podsjetimo, ovoga ljeta GM Celticsa Danny Ainge poslao je Thomasa, Jae Crowdera, Antu Žižića i pick druge runde u Cleveland u zamjenu za Kyrieja Irvinga. Thomas je, kao što je poznato, u dresu Celticsa odradio nekoliko sjajnih sezona, ali uprava kluba odlučila se riješiti 28-godišnjaka u posljednjoj godini ugovora. Taj potez, očito, Thomasu baš i nije najbolje sjeo…

Obožavam Boston, ali s Dannyjem Aingeom više vjerojatno nikada neću razgovarati. To što mi je napravio jednostavno je krivo. Boston će biti dobar. Imaju odlične igrače i sjajnog trenera, ali nekada vam treba više od talenta. Izgubili su srce i dušu“, kazao je u istom intervjuu Thomas.

Osim što je ovako ogorčen, Thomas trenutno liječi i ozbiljnu ozljedu kuka pa ga na NBA parketima nećemo imati priliku vidjeti ove kalendarske godine.

(Foto: Action Images)

 

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka