vijest

0

Težak udarac za Dalića, treći najskuplji Hrvat otpao za Slovačku

09.11.2019 08:08 | Germanijak

Treći veliki hendikep.

Veličina slova A A A

Prije šest dana pojavile su se prve vijesti o tome kako je Andrej Kramarić ponovno osjetio probleme s koljenom i da je upitan za slovačku, a sada je to i službeno potvrđeno.

Kako prenose Sportske novosti, Kramarić je već obavijestio Zlatka Dalića da nije u mogućnosti pomoći Vatrenima da dohvate Euro za tjedan dana. 

"Prije tjedan dana napravio sam magnetsku rezonancu koja je pokazala da imam upalu u koljenu. Dolazi do iritacije i to se mora smiriti. Zbog toga sam prekinuo s treninzima i nije mi bilo druge nego da napravim stanku. Već desetak dana nisam pošteno trenirao, osjećam da napredak postoji, ali neću biti spreman za reprezentaciju", rekao je u razgovoru za Sportske novosti.

Treći je ovo veliki hendikep za izbornika Dalića koji je već ranije ostao bez standardnog stoperskog dvojca Lovren - Vida, koji imaju kartone. Sada će morati i bez strijelca 13 golova u 46 reprezentativnih nastupa, a koji je treći najskuplji Hrvat prema Transfermarktu. Popularni Krama vrijedi 38 milijuna eura, dva manje od Rebića, odnosno 12 manje od Brozovića.

(foto: pixsell)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka