vijest

0

Talijanski velikan želi Ćaletu-Cara, Marseille postavio paprenu cijenu

28.03.2020 18:27 | Germanijak\M.N.

Velikan s Azurne obale je u financijskim problemima, a hrvatski branič je vruća roba.

Veličina slova A A A

Duje Ćaleta – Car iza sebe ima sjajnu sezonu te je privukao pažnju mnogih klubova u Europi. Njegov Marseille je zapao u velike financijske probleme te će zbog financijskog fair-playa biti prisiljen ovoga ljeta prodavati igrače.

Nedavno smo pisali kako situaciju u klubu s Azurne obale prate engleski giganti, Manchester United i City, koji bi navodno iskoristili trenutno stanje te pokušali u svoje redove dovesti stasitog Šibenčanina.

Međutim, prema pisanju AreaNapoli.it, za usluge hrvatskog braniča ozbiljno je zagrizao i Napoli, koji bi ovog ljeta mogao ostati bez Kalidoua Koulobalyja, ali i srbina Nikole Maksimovića kojem istječe ugovor na ljeto 2021. godine te Ćaletu – Cara vide kao idealno rješenje.

Direktor Napolija Cristiano Giuntoli već neko vrijeme traži potencijalna pojačanja u obrani, a Duje je jedna od najozbiljnijih opcija, piše isti medij.

"Giuntoli u bilježnici ima Ćaletu-Cara, a već su započeli neki kontakti s njegovim okruženjem kako bi se ispipao puls oko mogućeg transfera. Ćaleta-Car ne radi više s menadžerom Darkom Nejašmićem, s kojim se razišao odmah po transferu u Marseille. Tada je hrvatski branič za 19 milijuna eura stigao iz Salzburga u Marseille zahvaljujući posredovanju Fali Ramadanija i Pini Zahavija, poznatim i važnim menadžerima koji su dobro poznati rukovodstvu Napolija", piše AreaNapoli.it.

Duje Ćaleta – Car ima ugovor s Marseilleom do ljeta 2023. godine, ali po svemu sudeći ugovor neće odraditi do kraja te je navodno klub s Azurne obale već postavio cijenu od 30 milijuna eura.

"Ćaleta-Car ima 23 godine, igra s obje noge, odličan je u skoku i jako dobro čita igru. Među najboljim je braničima u francuskom prvenstvu, a mnogi vjeruju da ima još puno prostora za napredak. Napoli za sada razmjenjuje informacije u cijeloj priči, a konkretnije stvari mogle bi se dogoditi u sljedećim tjednima", piše talijanski portal. 

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka