vijest

0

Talijani saznali cijenu: Dinamo spreman pustiti Olma za iznos koji će ponuditi

16.01.2020 10:48 | Germanijak

Navodno je transfer vrlo blizu realizaciji, ali se dogovaraju sitnija slova ugovora...

Veličina slova A A A

Milan želi dovesti Danija Olma i raspituje se u Maksimiru, a Modri pregovarači traže 30.000.000 eura. Pregovori su u tijeku...

Sportske novosti pišu kako se talijanski gigant prije dva dana ozbiljnije uključio u utrku za španjolskog reprezentativca iz Dinama, iako je interes postojao i ljetos, no sad je priča puno vjerodostojnija. Boban i Maldini žele Olma, a SN doznaju kako je Dinamo spreman pustiti Olma za taj iznos. Idu dalje pa kažu kako je priča jako blizu realizacije, no još ne mogu definitivno potvrditi kako će se transfer doista dogovoriti.

Navodno, se završavaju sitni detalji, bonusi, osobni detalji, broj odigranih utakmica, postotak od sljedećeg transfera, ali konkretno će ovaj transfer zasad unazaditi Rossonere za spomenutih 30.000.000 eura.

Modri su na momente tražili i do 40.000.000 eura, ali kako se situacija odvija ovaj siječanj, ovo im se čini kao jako dobra prilika. Skinut će Pjacin rekord, ponovo dobro zaraditi i to na igraču kojemu za godinu i pol istječe ugovor. Ostane li u Zagrebu i ovu zimu, to će biti najgora moguća opcija za sve zainteresirane, jer je sasvim izvjesno kako Dani neće potpisivati novi i da ga ne prodaju ovaj siječanj, Modri bi riskirali s ulaskom u zadnju godinu ugovora, a to bi značilo kako mogu tražiti puno manje iznose.

Ovo će biti najbolje rješenje za sve jer su najozbiljniji Olmovi prosci počeli polako otpadati kad je konačno došlo vrijeme za transfere. Barcelona je nedavno izašla iz utrke zbog dolaska novog trenera i ozljede Luisa Suareza, Manchester United na njegovu poziciju dovodi Brunu Fernandesa, a Chelsea mašta o igraču poput Jadona Sancha i čuva novac za njega. Ovako će Dani dobiti željeni transfer iz Dinama, Modri će dobro zaraditi i svi sretni...

(foto: Pixsell)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

Free Spins Party

Sudjeluj u Free spins party promociji za novoregistrirane članove i osvoji besplatne vrtnje.

najčitanije vijesti

izdvajamo

ili
Zaboravljena lozinka