vijest

0

Svi stožerni igrači Dinama u izlogu - jedan već napustio Maksimir?

04.04.2020 09:54 | Germanijak/I.G.

Polako, ali sigurno dolazi do rasipanja svlačionice.

Veličina slova A A A

Gotovo neminovan odlazak Nenada Bjelice iz Dinama je čini se pitanje vremena. Hoće li to biti podnošenjem iznuđene ostavke ili otkazom od strane uprave hrvatskog prvaka, tek treba vidjeti, ali gotovo je sigurno da će se njegovim putem povesti i poveći broj nogometaša.

Prvi na listi su stoperi Emir Dilaver i Kevin Theophile-Catherine, pišu Sportske novosti, a kada je francuski branič u pitanju spomenuti izvor ide toliko daleko u svojim procjenama i insajderskim informacijama da tvrde da je lako moguće kako je on već odigrao svoje posljednje minute u 'modrom' dresu.

Theophile ima aktivan ugovor tek do kraja lipnja ove godine, a on već dugo vremena odugovlači s produženjem i potpisom novog. Ukoliko odbije smanjenje ugovora, tvrdi isti izvor, njegov odlazak je riješena stvar.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(Foto: Pixsell)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka