vijest

0

Švedski mediji otkrili: Zlatan napustio Milan, poznato u kojem klubu nastavlja karijeru!

10.04.2020 08:00 | Germanijak/I.A.S.

Milanska avantura bliži se svome kraju.

Veličina slova A A A

Ukoliko je vjerovati švedskim medijima, točnije portalu Degens Nyheter, već je sada poznato u kojem će klubu Zlatan Ibrahimović nastaviti svoju karijeru.

Naime, Ibrakadabra je navodno jako nezadovoljan razvojem situacije u Milanu, baš kao i činjenicom da je Zvone Boban, čovjek za kojeg se govori kako je najzaslužniji što se Ibra vratio u Milan, dobio otkaz te je radi svega navedenog već ovog ljeta odlučio promijeniti sredinu.

Navodno, njegov novi klub biti će švedski prvoligaš Hammarby, isti onaj čiji je parcijalni vlasnik postao u studenom prošle godine.

Ibra iza sebe ima nevjerojatno bogatu karijeru te je definitivno, uz Gunnara Nordahla, Nilsa Liedholma i Henrika Larssona, jedan od najvećih švedskih nogometaša svih vremena.

Budući da Zlatan ima važeći ugovor s Milanom do posljednjeg dana lipnja, on bi se svojem novom klubu trebao priključiti kao slobodan igrač. Iako. ugovori ne vrijede kada je Zlatan u pitanju te je on, prema saznanjima švedskih i nizozemskih medija, već sada napustio Milan, otišao u Švedsku te se tamo priključio treninzima Hammarbyja.

Kada je pak riječ o financijama, vjerujemo kako je svima jasno da one u ovoj odluci namju aposlutno nikakvu ulogu budući da bi Zlatan, na neki način, sam sebi uplaćivao i ispalćivao plaću.

Nadalje, švedski mediji na simpatičan način pišu i o duljni ugovora te za njega ističu kako će on trajati do dana kada Zlatan to želi.

Bilo kako bilo, valja istaknuti kako bi ovo bio jedan logičan korak u karijeri legendarnog Zlatana, a ukoliko se priključi Hammarbyju, bio bi mu to jubilarni 10. klub u karijeri.

 

 

 

 

(foto: Reuters)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka