vijest

0

Stigla i posljednja „građevinska dozvola“ za tribinu Mislav Oršić (VIDEO)

31.10.2019 14:47 | Andrija Vuković

Zagrebački niželigaš nedavno je objavio kako planira imenovati središnji dio tribine svog igrališta po Mislavu Orišću, a mi smo im nabavili posljednju "građevinsku dozvolu".

Veličina slova A A A

Prije nekoliko dana hrvatskim medijskim prostorom zaplovila je glasina kako NK Kustošija planira nazvati dio svoje glavne tribine po Mislavu Oršiću, Dinamovu napadaču koji je omladinski staž svoje karijere odradio upravo u tom zagrebačkom drugoligašu. Odmah smo nazvali klupskog predsjednika Vladimira Babića koji nam je tu glasinu i potvrdio.

 „Istina je! Samo nam još Mislav mora dati dozvoli," rekao je predsjednik NK Kustošije Vladimir Babić za Germanijak.

A Germanijak se pobrinuo i nabavio gospodinu Babiću odgovor:

„Na prvu sam se samo nasmijao, ali bit će mi drago naprave li to i nadam se samo da će mi se javiti,“ kratko je komentirao Germanijaku Mislav Oršić.

Predsjednik Kustošije objasnio nam je kako bi sve to trebalo izgledati...

"Centralni sektor naše glavne tribine zvat će se po Orši, pisat će iznad tribine njegovo ime i tako ćemo ga označavati na ulaznicama kad ih budemo tiskali."

"To je običaj u svijetu, klubovi nazivaju djelove stadiona po svojim junacima, primjerice kao što je sir Alex Ferguson dobio tribinu na Old Traffordu, kako je Dinamov pomoćni teren nazvan Hitrec-Kacian, tako i mi planiramo ispoštovati naše slavne bivše igrače."

"Oršić to svakako jest jer je našem klubu puno pomogao. Omladinsku karijeru proveo je kod nas i u NK Trešnjevci pa od svakog njegovog transfera dobivamo neki određeni iznos. To nam puno znači," ispričao je Babić pa otkrio:

"Kad smo gradili tu središnju tribinu, novac za stolice donirali su naši članovi, a mislim da je jedno 50-ak stolica financirao baš Orišićev transfer u Koreju. Ovo je samo početak, planiramo i ostale djelove stadiona nazvati po našim slavnim igračima," zaključio je Babić.

U upravi i u momčadi Kustošije je, vjerujemo, puno dinamovaca, a uspije li Oršić odvesti Modre u osminu finala Lige prvaka, tko zna možda stadion nazovu po njemu...

(foto: NK Kustošija, grafika: Vedran Duhaček)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka