vijest

0

Spektakl u najavi: Legende Hrvatske i Bayerna u srpnju u pulskoj Areni

24.06.2019 17:13 | Germanijak/V.R.

Sjećamo se hokejaških utakmica Medveščaka u prelijepom zdanju.

Veličina slova A A A

Kako javlja portal Croatiaweek, u srpnju će po prvi put ikada biti odigran nogometni susret u unutrašnjosti Arene u Puli, i to između legendi Hrvatske i Bayerna iz Münchena.

Nogometna utakmica unutar jedinog kompletno očuvanog rimskog amfiteatra zajednički je projekt Turističe zajednice Istarske županije i jednog od najslavnijih klubova svijeta FC Bayern Münchena, na čijoj klupi sjedi naš nekadašnji proslavljeni igrač, sada trener, Niko Kovač.

Legende Bayerna predstavljati će, između ostalih, Ivica Olić, Paulo Sergio, Giovane Elber, Martin DeMichelis, Luca Toni, Klaus Augenthaler i Marcel Witeczek, dok će hrvatske legende zastupati Stipe Pletikosa, Robert Jarni, Ivan Klasnić, Marjan Mrmić, Ardian Kozniku, Petar Krpan, Ognjen Vukojević i drugi.

Mini-turnir će biti održan na terenu 40x20 metara koji će biti instaliran u središte amfiteatra, a igrati će se polufinala, te finale i utakmica za treće mjesto.

U pauzama između utakmica predviđen je zanimljiv glazbeni program i zanimljive izvedbe, a nakon dodjele medalja zabava u VIP prostorijama sa zabavom i DJ-ima.

(foto: Pixsell)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka