vijest

0

Španjolci odredili krajnji rok za nastavak Primere, u suprotnom poništavaju sezonu

31.03.2020 18:02 | Germanijak/I.M.

Sve opcije su otvorene.

Veličina slova A A A

Španjolski nogometni savez već je ranije odlučio kako se prvenstvo neće nastaviti prije svibnja. I pritom se radi o vrlo optimističnom roku jer je situacija s koronavirusom katastrofalna u toj zemlji. 

Kao da su svjesni činjenice da se nogomet još dugo neće zaigrati na Pirenejskom poluotoku, čelnici La lige odredili su krajnji datum do kojeg sezona mora biti nastavljena inače će se poništiti. 

Javier Tebas, predstavnik lige, rekao je kako je taj rok postavljen na 27. lipnja, a njegove riječi prenosi ugledna Marca. Klubovi se protive rješenju koje pretpostavlja otkazivanje ostatka sezone, odnosno njezino poništavanje, no situacija je vrlo ozbiljna i sve opcije trebaju biti uzete u obzir kao potencijalni ishodi. 

Još uvijek nije poznato hoće li se utakmice igrati pred praznim tribinama, kao ni tempo odigravanja. Spominje se igranje svaka tri dana, no dok pandemija ne splasne, takve izračune će teško biti precizno odrediti. 

Što se tiče igranja pred praznim tribinama, to je sa svakim danom sve izglednija opcija, no treba reći kako se dio klubova pobunio protiv takve ideje. No, ako neće biti druge, i ovo će se provesti u djelo jer će vlasnicima klubova ipak biti u interesu na bilo koji način završiti sezonu, kako bi financijske posljedice i minusi bili što manji. 

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(Foto: reuters)

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka