vijest

0

Šok u Juventusu: Sarri prekrižio Mandžukića!

22.06.2019 19:06 | Germanijak/I.A.S.

Poručio je Hrvatu kako može potražiti novi klub

Veličina slova A A A

Mario Mandžukić vrlo vjerojatno dogodine više neće biti igrač Juventusa. Novi trener Stare dame Maurizzio Sarri poručio je našem napadaču kako slobodno može potražiti novi klub. Naime, Mandžo se ne uklapa u „Sarri ball“ te je slobodno može ići u klub u kojem će igrati.

Ovo su zaista nevjerojatno novosti budući da je Mandžukić posljednjih godina gotovo uvijek imao svoje mjesto u početnih 11 kada je bio spreman, a njegova uloga u momčadi nije mjerljiva samo kroz pogotke i asistencije budući da je njegov stil igre takav da prima udarce i žrtvuje sebe u duelima sa suparničkim braničima kako bi ostatak momčadi (čitaj Ronaldo) profitirao i lakše dolazio do prilika za postizanje pogodaka.

Max Allegri našem je napadaču pronašao na neki način novu poziciju, pa je tako naš napadač proteklih sezona najviše igrao na lijevom krilu, i to iz dva razloga: Prvo kako bi više pomogao bekovima Juventusa koji su često bili iznimno ofenzivni, a drugo kako bi iz drugog plana stizao na skok koji je oduvijek bio Mandžin forte.

Sarri bi volio spojiti Ronalda i Higuaina u napadu Juventusa, a kako za mjesto u ofenzivi Stare dame konkuriraju još i Moise Kean i Paulo Dybala, jasno je kako bi našem napadaču bilo najbolje da dogodine promijeni sredinu.

U twitter sferi već se spominju neki klubovi, a najviše se piše o Laziu, klubu koji bi po mnogima bio idealan fit za našeg Super Maria.

Sarri je nedavno službeno predstavljen, a gotovo ni sedam dana od kako je stigao u Torino već je krenuo s radikalnim promjenama.

Prema svemu sudeći prijelazni rok ove godine biti će jako zanimljiv u Italiji.

(foto:Reuters)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka