vijest

0

Uefa odgodila finala Lige prvaka i Europske lige

23.03.2020 20:38 | Germanijak

Odluka koja je bila logična.

Veličina slova A A A

Kao rezultat krize uzrokovane pandemijom koronavirusa, Uefa je donijela jedino logično rješenje i odgodila finalne dvoboje europskih klupskih natjecanja.

Finale Lige prvaka trebalo se igrati 30. svibnja u Istanbulu na velebnom stadionu Ataturk, a finale Europske lige je bilo predviđeno za tri dana ranije na Stadion Energa u poljskom Gdanjsku.

 

 

Odluka o novim datumima održavanja navedenih finala još uvijek nije donesena, no radna skupina UEFA-e na čelu s Aleksandom Čeferinom ima zadatak u narednim tjednima proučiti kalendare natjecanja te donijeti konačnu odluku. No, izvjesno je da se to neće moći utvrditi prije nego pandemija završi. 

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka