vijest

0

Službeno: Rijeka dovela stopera Sampdorije (VIDEO)

09.08.2019 15:21 | Germanijak/I.A.S.

U Rijeku stiže na jednogodišnju posudbu.

Veličina slova A A A

Lorenco Šimić i službeno je novi igrač Rijeke!

Rođeni Splićanin došao je iz talijanske Sampdorije na jednogodišnju posudbu, a Rijeka će po isteku posudbe imati mogućnost otkupa njegovog ugovora.

Standardni je to način poslovanja riječkog prvoligaša koji je na taj način već ranije dovodio Čolaka, Župarića, Raspopovića, Pavičića i Acostyja. Naravno, taj način poslovanja radio se i puno ranije, a ovdje su nabrojani samo oni koji će dočekati Lorenca u njegovom novom klubu.

Već dugo se pričalo o dolasku Šimića u Rijeku, a potvrda transfera stigla je preko službenog youtube kanala riječkog prvoligaša.

Šimić je izjavio kako mu se sviđa projekt HNK Rijeke koja već godinama radi dobar posao, a u HNL se vratio kako bi se poboljšao kao igrač.

I sam je priznao kako je upoznat sa svojom novom momčadi te mu faza prilagodbe neće dugo trajati budući da od ranije poznaje neke igrače Rijeke kao što su Rober Murić i Petar Mamić.

Lorenco Šimić rođen je u Splitu 1996. godine. U svojoj dosadašnjoj karijeri nosio je dresove Hajduka, Hoverla Uzhhoroda, Sampdorije, Empolija i SPALA.

U redove talijanskog prvoligaša Sampdorije prešao je u siječnju 2017. godine za 1,5 milijuna eura, a sa talijanskim klubom potpisao je četverogodišnji ugovor.

Njegova tržišna vrijednost procjenjuje se na milijun eura, a za Mini Vatrene skupio je šest nastupa.

(foto:pixsell)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka