vijest

0

Službeno: Hrvatska U21 reprezentacija ima novog izbornika

01.10.2019 15:10 | Germanijak/I.G.

Poznat nasljednik Nenada Gračana.

Veličina slova A A A

 

Ono što se pretpostavljalo posljednjih dana, sada je dobilo službenu potvrdu.

Hrvatska nogometna reprezentacija u uzrastu do 21 godine dobila je novog trenera. To će biti Igor Bišćan, a Hrvatski nogometni savez predstavio ga je na svojim službenim web stranicama.

Nakon što je otkaz dao Nenad Gračan, a isto to napravio Bišćan u Rijeci nekoliko dana kasnije, pružila se mogućnost suradnje između HNS-a i 41-godišnjeg stratega koji je u karijeri još vidio ljubljansku Olimpiju i Rudeš.

„Zadovoljni smo ovakvim raspletom jer je iza Igora velika igračka karijera te će svoja iskustva moći prenijeti na naše najveće talente, a kao trener je već ostvario zavidne uspjehe gdje god je radio. Zato smo sigurni da se radi o odličnom rješenju te mu želimo puno uspjeha u radu s mladom reprezentacijom. HNS će mu osigurati maksimalne uvjete kako bi ostvario ciljeve, a to je prvenstveno razvoj igrača za A reprezentaciju“, rekao je za službene HNS-ove stranice, izvršni direktor Marijan Kustić.

Par riječi podijelio je i Bišćan.

„Zahvaljujem rukovodstvu HNS-a na povjerenju i želji koju su pokazali da preuzmem ovu dužnost. Hrvatska je nepresušni izvor velikih talenata i zato se radujem ovom izazovu. Imamo jako dobru generaciju koja može izboriti plasman na Euro, a u njoj sigurno ima igrača za A reprezentaciju. Zajedno sa svojim stožerom, uložit ću maksimum truda da ostvarimo visoke ciljeve", rekao je Bišćan.

 

 

(Foto: Pixsell)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka