vijest

0

Službeno: Griezmann je Barcelonin

12.07.2019 15:47 | Germanijak

Supermomčad u nastajanju.

Veličina slova A A A

Antoine Griezmann novi je član Barcelone.

U petak poslijepodne na službenoj web stranici katalonskog diva osvanula je vijest da je francuski velemajstor potpisao, što označava kraj trakavice u kojoj je tjednima zajedno sa svojim ljudima tražio način da transfer realizira što brže i bezbolnije, da mu što manju smetnju predstavljaju neprekidna podmetanja klipova od strane njegovog dojučerašnjeg kluba, Atletico Madrida.

Ključan je bio porez otkupljivanja Griezmannove otkupne klauzule od strane Barcelone u visini od 120 milijuna eura. Unatoč tome, Atletico je namjeravao Francuza odvesti pred sud i pokušati mu na leđa natovariti određene sankcije, no bez previše uspjeha – na koncu je cijela predstava od strane Madriđana ispalo samo tjeranje inata i pokušaji da se što više otegne nešto što je se je neminovnost, a to je da će napadač naredne sezone nositi kvadratičasti crveno-plavi dres.

Doduše, ljudima na Nou Kampu je bilo bitno da se transfer realizira do nedjelje, kada je okupljanje pred početak priprema. Detaljna organizacija i raspored Greizmannovog službenog predstavljanja ovih će dana biti objavljen od strane kluba.

 

 

(foto: Reuters)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka