vijest

0

CSKA povukao Vlašićevog konkurenta iz portugalske lige i poslao ga u Japan

25.03.2020 16:00 | Germanijak/I.A.S.

Što reći na ovaj potez uprave CSKA Moskve?

Veličina slova A A A

Novi čudan transfer, ili bolje rečeno posudba, u svijetu nogometa.

CSKA Moskva odlučila je povući s posudbe iz portugalskog prvoligaša Portimonense SC talentiranog mladog ofenzivca Takumu Nishimuru samo kako bi ga isti dan proslijedili u redove japanske Vegalte Sendeija.

Iako se 23-godišnji ofenzivni veznjak ove sezone nije pretjerano naigrao u Portugalu (skupio je svega pet nastupa), ovaj potez začudio je mnoge ljude u svijetu nogometa budući da on u ovom trenutku nema nikakvog smisla jer se japansko, baš kao i portugalsko prvenstvo, suspendiralo do daljnjeg te je upitno kada će se ono nastaviti.

S drug strane, ovo je samo izlaženje u susret mladom nogometašu koji se sada vratio u svoju domovinu, a budući da mu ugovor sa moskovskim velikanom ističe na kraju ove godine (baš kada i mu formalno isitče i posudba), postoji velika vjerojatnost da se on u Rusiju više neće vraćati.

Nishimura je karijeru započeo u Toyami, a u siječnju 2015. prelazi u Vegaltu čiji je član bio naredne tri i pol godine. Tada se, u ljeto 2018., javio CSKA, koje je za ovog mladića izdvojio okruglih milijun eura pa je tako Nishimura preselio put prekrasne Moskve.

U njoj se zadržao godinu i pol dana, a kada je postalo jasno da nikako neće moći do prijeko potrebnih minuta (što nije ni čudno budući da mu je konkurencija Nikola Vlašić), CSKA ga je početkom ove godine posudila portugalskom Portimonense SC.

U Portugalu se zadržao svega tri mjeseca, a nakon globalne pandemije koronavirusa, klub ga je odlučio vratiti s posudbe kako bi se on mogao vratiti „doma“ u svoju Vegaltu.

Dodajemo za kraj kako njegova tržišna vrijednost iznosi 1,2 milijuna eura, a za reprezentaciju svoje zemlje još uvijek nije upisao službeni nastup.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

 

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka