vijest

0

Slatki naslov za Niku

18.06.2018 10:46 | Germanijak

FaZe je pokorio Belo Horizonte

Veličina slova A A A

Sjećate se Nike i Counter Strikea? Njegov klan FaZe je na prvom ESL One turniru održanom u Brazilu prohujao do finala, gdje su se jučer sreli s kim drugim neko Nikovim bivšim timom Mousesportsom. Radilo se o fotofinišu u finalu u kojem je odlučivala peta i posljednja mapa u kojoj je spretniji bio Nikin tim.

Iznimno napetu borbu predvodio je Niko koji je odveo svoj tim do velikog slavlja, a uz to je bez ikakve dvojbe i više nego dominantno zaslužio MVP nagradu. Bio mu je to prvi MVP godine, a ovom pobjedom FaZea nastavila se njihova apsolutna dominacija nad Mousesportsom koji ih sad ne može pobijediti već pet uzastopnih duela. Niko je bio neusmnjivi lider u čak devet kategorija u kojima je ostvario iznadprosječne učinke, a još treba nadodati i kako je na svih 12 mapa, odnosno odigranih rundi na cijelom turniru završio s učincima iznad svih prosjeka.

Svaka čast bošnjačkom wunderkindu Nikoli Kovaču, a vi ovog tjedna, samo u Germaniji, možete nastaviti s klađenjem na pet novih turnira Counter Strikea kao i na ostale eSportove.

> ODIGRAJ COUNTER STRIKE 

> ODIGRAJ DOTA 2 

(Foto: HLTV.org)

 

tagovi

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka