vijest

0

Shaq sa sinom radi privatne treninge, on ga posalo „po ćevape“ (VIDEO)

31.03.2020 10:45 | Germanijak/I.A.S.

Big Diesel je u nekoliko navrata izjavio kako očekuje od svojeg sina da bude prava zvijer u NBA ligi jednog dana.

Veličina slova A A A

Karantena je i dalje na snazi diljem cijelog svijeta. Preporuke svih vlasti su takve da se svim ljudima preporuča boravak unutar njihovih domova sve dok se pandemija malo ne smiri, a nema potrebe naglašavati kako te restrikcije najviše smetaju ljude koji su zaljubljeni u sport i koji jednostavno moraju konstantno nešto raditi.

Shaquille O'Neal, jedan od najvećih centara svih vremena, ipak nema tih problema. On naime, u sklopu svoje nevjerojatno velike vile, na raspolaganju ima košarkaški teren, a u vrijeme kada je prisiljen biti u kući, najviše vremena provodi upravo na njemu gdje uči svojeg sina Shareefa „male tajne velikih majstora“.

20-godišnji Shareef, koji nije poput oca te se on bolje snalazi na mjestu krilnog centra, nedavno je imao ozbiljnu operaciju srca te se prije nekoliko mjeseci vratio u puni trenažni proces. Nakon stupanja na snagu mjera u borbi protiv koronavirusa, Shareef je osuđen na trening od svoje kuće, ali kada imate priliku raditi s veličinom (u doslovnom smislu te riječi) kao što je legendarni Shaq, onda to i ne mora biti tako loša stvar.

Prilikom jednog treninga, Shaq je igrao obranu, dok je njegov najstariji sin radio na leđnoj tehnici. Iako se zna da Shaq ne bi popustio apsolutno nikome, Shareef ga je u jednoj od akcija „poslao po ćevape“. Ukoliko ovaj mladić, koji od ove godine brani boje kultnog sveučilišta LSU, nastavi s ovakiv „fintama“ i kada se liga jednog dana vrati, nema sumnje da ćemo ga ubrzo gledati ne na utakmici sveučilišne košarke, već i u NBA ligi.

Video pogledajte u nastavku teksta:

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

@shareefoneal got @shaq

Objavu dijeli Bleacher Report (@bleacherreport)

(foto: Reuters)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka