vijest

0

S kim će Dinamo na Osijek i Hajduk? Jurčević uoči dva derbija ima šest ozlijeđenih igrača

16.04.2018 13:01 | Germanijak

Nikola Jurčević je u velikim problemima za dvije ovotjedne utakmice.

Veličina slova A A A

Dinamo je skupo platio pobjedu u Vinkovcima. S 2:0 je zadržao prednost nad Hajdukom od 8 bodova, ali je Nikola Jurčević zbog ozljeda izgubio dva napadača – Marija Gavranovića i Armina Hodžića.

Ovaj se dvojac tako priključio četvorici od ranije ozlijeđenih igrača. To su Alexandru Matel, Marko Lešković, Nikola Moro i Dani Olmo. Dugačak i zanimljiv popis koji odaje da će Jurčević imati problema sa slaganjem momčadi za sljedeće utakmice. A već ove ima dvije – u srijedu protiv Osijeka te u nedjelju protiv Hajduka. S kime će Dinamo na te utakmice.

> ODIGRAJ DINAMO - OSIJEK

Kako su Lešković, Matel i Moro ozlijeđeni već neko vrijeme, onda je pitanje obrane i središnjeg dvojca u veznom redu već poznato jer smo u prethodnim utakmicama ispred Livakovića gledali Stojanovića, Rrahmanija, Benkovića i Sosu dok su dvije pozicije u središtu veznog reda zauzeli Ademi i Doumbia. Problem je ofenzivni dio momčadi.

Kako pravog napadača na klupi Jurčević više nema, onda se logičnim nameće odluka da Soudani s desne strane pređe u sam vrh napada. Onda bi na njegovu poziciju uskočio Fiolić dok se s lijeve strane već lagano etablirao Hajrović. Poziciju 'desetke' uzeo bi Ćorić, a tu je i Gojak koji je također imao problema s ozljedom, ali je ipak spreman, pa makar u minimalnoj minutaži.

> ODIGRAJ HAJDUK - DINAMO

Jurčevića može veseliti činjenica da će Olmo vjerojatno biti spreman za utakmicu protiv Hajduka, a ako se Španjolac ne vrati, Dinamo će svejedno imati jaku momčad, bez obzira na sve izostanke.

(Foto: Pixsell)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka