vijest

0

Rušio je s Dinamom juniore Porta i Liverpoola u Europi, a sad je slobodan igrač

04.07.2020 11:09 | Germanijak

Uprava ga ne vidi u prvoj momčadi i smatra kako ga nema smisla zadržavati, ali drugim HNL klubovima mogao bi biti itekako zanimljiv.

Veličina slova A A A

Tekuća sezona u Prvoj HNL bliži se kraju, ali za pojedine igrače već je završila. Riječ je o igračima kojima su ugovori istekli posljednjim danom lipnja na koje klubovi više ne računaju. Kako se niže lige i juniorska natjecanja ove sezone više neće igrati mnogo se imena našlo na bubnju, a među njima je bilo i nekoliko jako zanimljivih potencijala.

Svakako jedno od najzanimljivijih je junak Dinamovih uspjeha u juniorskoj Ligi prvaka posljednjih par sezona – napadač Leon Šipoš.

Talentirani Varaždinac 2000. godište igrao je važnu ulogu u europskim uspjesima Modrih na juniorskoj razini i trenutačno je slobodan igrač. Prema Transfermarktu ugovor s Dinamom istekao mu je 15. lipnja tekuće godine, a prema informacijama kojima raspolažu Sportske novosti nije mu ponuđen novi pa je mladi napadač sad slobodan igrač i može pregovarati sa zainteresiranim klubovima.

Uprava ga navodno ne vidi u prvoj momčadi, iako će u prijelaznom roku koji slijedi pokušati dovesti igrača baš na njegovoj poziciji, te smatra kako ga nema smisla zadržavati i usporavati njegov razvoj.

Mladi golgeter ima iskustvo igranja u Drugoj ligi za Goricu i Dinamo, a ima i nekoliko nastupa za mlađe selekcije hrvatske reprezentacije (U-16, U-17, U-18, U-19). U karijeri je zabijao europskim gigantima Portu i Liverpoolu u Premier League International cupu odnosno u juniorskoj Ligi prvaka, a sad je u potrazi za novim angažmanom.

(foto: Marko Lukunic/PIXSELL)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka