vijest

0

Rukometnoj Bundesligi prijeti kolaps, Fuchse ide u stečaj, Kiel reže plaće za 50 posto

04.08.2020 17:12 | Germanijak/M.N.

Pandemija je uzela maha i pitanje je kako će rukomet opstati…

Veličina slova A A A

Njemačka rukometna Bundesliga je godinama slovila za najbogatiju ligu, no pandemija koronavirusa je uzela maha te je upitno koji klubovi će nastaviti sljedeću sezonu.

Jedan od najutjecajnijih ljudi njemačkog rukometa Bob Hanning, alfa i omega Fuchsea iz Berlina razmišlja o stečaju kluba te da sve krene iz početka.

„Spremamo se za crni scenarij. Razgovarali smo s dva stečajna upravitelja o legalnim opcijama za tako nešto. Također, razmišljamo o isplati  igrača, ali i ne o licenciranju i nastupu u Bundesligi. Bliže smo stvaranju kluba ispočetka“, izjavio je Hanning.

U isto vrijeme najtrofejniji Njemački klub Kiel reže primanja igrača za slijedeću sezonu za čak 50 posto.

„Klub je jako pogođen krizom. Čini mi se da je Kiel među najugroženijima jer klub uvijek ima velike prihode od navijača“ izjavio je legendarni vratar Landin.

Pitanje je kako će rukometni svijet preživjeti ovu krizu, pogotovo kad najbogatiji Nijemci rade ovakve rezove.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Scanpix Denmark/Reuters)

 

tagovi

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka