vijest

0

Roma poslala nevjerojatnu ponudu za Icardija

12.08.2019 12:59 | Germanijak

Blockbuster transfer na vidiku.

Veličina slova A A A

Mauro Icardi već je dugo nezadovoljan u Interu i želi napustiti klub, a slična je situacija s Edinom Džekom u Romi. Reprezentativac Bosne i Hercegovine već se dugo povezuje s Interom, ali dok ne prodaju Icardija taj posao će čekati. 

Vučici, očito, nije do čekanja i želi posao zaključiti što prije. Pa su odlučili spojiti dva transfera u jedan i poslali su spektakularnu ponudu na Meazzu. Ona glasi - 35 do 40 milijuna eura + Džeko u zamjenu za Icardija!

A kako bi nagovorili Argentinca na dolazak na Olimpico, pripremili su mu vrtoglavu plaću, posebno za uvjete Rome - osam milijuna eura po sezoni! Time probijaju sve svoje granice po pitanju plaća, a Icardiju nude duplo veću plaću nego što je ima u Interu.

Kandidati za dovođenje kontroverznog Icardija su i Juventus te Napoli, no u Interu imaju namjeru napasti Scudetto, stoga im ne pada na pamet dodatno pojačati ionako snažni Juve. Napoli je dosad ponudio 55 milijuna eura, a igraču 7.5 milijuna eura plaće. Roma nudi nešto bolje uvjete što se plaće tiče, ali što se odštete tiče, za Džeku im treba 20 milijuna eura tako da su ove ponude otprilike iste.

Osim Džeke, Inter bi s novcem od prodaje svojeg najskupljeg igrača mogao donekle pokriti i dolazak novog veznjaka, a tu se spominju Sergej Milinković - Savić te Ivan Rakitić. 

(foto: Reuters)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka