vijest

0

Rog dogovorio petogodišnji ugovor, odlazi iz Napolija

20.07.2019 08:35 | Germanijak

Nova prilika za mladog vezista.

Veličina slova A A A

Višegodišnja patnja s minutažom i sjedenjem na klupi trebala bi se uskoro okončati. Odlazak Marka Roga iz Napolija u Cagliari je riješena stvar, iako se još čeka formalnost u vidu njegovog potpisa. Na svoj 24. rođendan je napustio trening Napolija dok je trajao, te se pozdravio s upravom, igračima i osobljem, a klub mu je čestitao i na službenoj stranici.

Za razliku od Seville, nakon godine dana posudbe u klubu sa Sardinije postoji obaveza otkupa tako da je ovo definitivan rastanak s klubom pod Vezuvom, a najnovije informacije govore da će ugovor biti potpisan na pet godina sa godišnjom plaćom od milijun eura.

Danas ujutro bi trebao biti završen liječnički pregled, i to u Rimu, a ugovor bi već mogao biti potpisan tijekom dana. Ovih dana bi se na istom mjesto trebao pojaviti i Eljif Elmas, svojevrsna zamjena za Roga, makedonski veznjak za kojeg su Napolitanci iskeširali 20 milijuna eura Fenerbahčeu.

Rog vidi Cagliari kao sredinu gdje će napokon igrati standardno i od prve minute, ali i šansu da ostvari novi veliki transfer – dovoljno je mlad za to. Također, sa klupskim minutama bi mu zagarantiran bio i bolji reprezentativni status.

Moguće je da imamo dva hrvatska veznjaka u Cagliariju, potpiše li Filip Bradarić. No pojavio se interes PAOK-a, tako da tek treba vidjeti što će se s tim dogoditi.

(foto: Reuters)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka