vijest

0

Rijeka vraća bivšeg veznjaka

11.06.2019 12:03 | Germanijak/I.A.S.

Pregovori još uvijek traju, ali u svakom slučaju postoji obostrani interes

Veličina slova A A A

Vedran Jugović mogao bi postati novi/stari član riječke svlačionice. Bivši veznjak Osijeka i Rijeke protekle dvije sezone proveo je u redovima Jeonnam Dragonsa. Klub iz Južne Koreje odlučio je ne produžiti ugovor hrvatskom veznjaku iako je bio jedan od najboljih igrača momčadi.

Jugović je odličan vezni igrač, zahvalno krilo za koje je trener uvijek siguran da će odgovorno odigrati fazu obrane i da će na terenu dati sve od sebe. Nije Jugović najbolji tehničar kojeg je HNL vidjela, ali je svakako netko koga bi svaki trener volio imati u svojoj momčadi.

Tako bi povratkom Jugovića Rijeka mogla na desnoj strani imati dva dobra stara znanca i osovinu preko koje većina klubova u HNL-u neće biti u mogućnosti napraviti probleme Riječanima.

Od kako je Kvržić prebačen na desnog beka (ove godine bio je član najbolje postave HNL-a na toj poziciji) iako mu je prirodna pozicija nešto ofenzivnija, upravo bi njegov novi/stari klupski kolega mogao doći na nominalno njegovu poziciju.

Malo je pretenciozno reći kako bi osovina Kvržić – Jugović bila jednako opasna kao i Ristovski – Vešović, ali u svakom slučaju njih dvojica na desnoj strani bili bi nešto radi čega bi trener Igor Bišćan mirno spavao te se u potpunosti mogao fokusirati na ostale aspekte igre Rijeke budući da bi kod ove dvojice igrača bio siguran što će dobiti i da je mala šansa da ga razočaraju.

Uz Srećka Juričića, Ivan Mance osoba je koja je zadužena za pregovore sa igračima, a budući da su on i Vedran bili suigrači vjerujemo kako je ovaj transfer veoma blizu realizaciji.

U dresu Rijeke Jugović je skupio 69 nastupa, a njima je nadodao još i pet pogodaka prije nego što je 2017. zamijenio riječki dres onim Jeonnama u transferu vrijednom 500 000 eura.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto:pixsell)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka