vijest

0

Rijeka na zimu vraća Franka Andrijaševića?

07.12.2017 07:34 | Germanijak

O svemu se pita Gent.

Veličina slova A A A

Hrvatski prvak Rijeka, koji večeras u 19 sati igra posljednju europsku utakmicu sezone, na Rujevici protiv Milana, na zimu želi vratiti svojeg najboljeg igrača iz prošle, šampionske sezone, Franka Andrijaševića.

Povremeni hrvatski reprezentativac napustio je Rujevicu ovog ljeta za 4,2 milijuna eura. Međutim, u Gentu mu ne cvatu ruže. Ove sezone upisao je svega sedam nastupa, od čega samo dva svih 90 minuta. Još tri puta je startao, a dva puta ušao dobivši „mrvice“.

Trebnutno je izvan kadra zbog frakture rebra i neće ga biti do početka sljedeće godine. Andrijašević nije zadovoljan u Belgiji i želio bi se vratiti u Rijeku, a Rijeka bi njega željela natrag, pišu Sportske novosti.

No, Gent ga je platio za belgijsku ligu ozbiljne novce i bilo bi čudno kada bi ga prodao Rijeci. Zato se na Rujevici nadaju posudbi od koje bi koristi imali svi. Rijeka bi dobila kapitalca koji bi joj pomogao, ako ništa drugo, u borbi za drugo mjesto i u napadu za obranu Kupa, Andrijašević bi dobio priliku vratiti formu i samopouzdanje, a Gentu je svakako bolje da mu skupo plaćeni igrač igra. Bilo da ga žele iskoristiti sljedeće sezone ili ga prodati dalje.

U zimskoj pauzi ćemo vidjeti kako će se stvari razvijati.

(Foto: Pixsell)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka