vijest

0

Red Bull širi krila i nad Portugalom

29.01.2020 18:41 | Germanijak

Leteći Bikovi u misiji osvajanja svijeta.

Veličina slova A A A

Red Bull već je godinama jedan od najvažnijih brandova u sportu, a zadnje desetljeće postaje važan čimbenik na nogometnoj mapi. Salzburg je bio prvi projekt kompanije u najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu, no Leipzig je podigao ljestvicu na najviši nivo. Toliko su postali ozbiljni da su skinuli s Bayerna etiketu najmržeg njemačkog kluba.

Međutim, već smo pisali o ulozi Red Bulla u sportu i o njihovom ulaganju te stvaranju tvornice novca kojoj se ne vidi kraj.

Dokaz da kompanije energetskih pića ne namjerava stati na dosadašnjem dosegu, već potpuno zavladati nogometom je i namjera kupovine portugalskog prvoligaša Avesa. Prema pisanju medija diljem svijeta Red Bull je navodno već poslao ponudu, a ukoliko bi je Portugalci prihvatili ne sumnjamo kako bi se omaleni Aves uskoro podigao te postao konkurent tamošnjim velikanima.

 

 

Red Bull ima svoje akademije diljem Južne Amerike pa s toga i ne čudi interes za kupovinu kluba u Portugalu jer igrači koji dolaze od tamo nisu u statusu stranaca te ih je lako transferirati.

 

 

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka