vijest

0

Rebićev suigrač mora isplatiti bivšem klubu 16 i pol milijuna eura

20.03.2020 08:00 | Germanijak/I.G.

Astronomska kazna za igrača Rossonera.

Veličina slova A A A

Portugalski sud je donio odluku koja se nimalo neće svidjeti nogometašu Milana, Rafaelu Leau.

Napadač Rossonera je do kasnog proljeća 2018. godine bio jedna od najvećih mladih nada lisabonskog Sportinga. Međutim, nakon što je 40-ak huligana napalo devet igrača u klupskom trening centru, brojni su se odlučili raskinuti suradnju s klubom. Među tom devetoricom napadnutih bio je i danas 20-godišnji Portugalac koji je odmah nakon incidenta jednostrano raskinuo ugovor.

Lisabonski velikan je tužio svog nekadašnjeg pulena zatraživši da im isplati 45 milijuna eura štete. S druge strane, Rafael je podnio kontra-tužbu zatraživši sto tisuća eura za počinjenu štetu.

Međutim, konačna presuda ide na štetu nogometaša, a portugalski sud je donio odluku prema kojoj igrač mora isplatiti svom bivšem klubu 16 i pol milijuna eura.

Suigraču hrvatskog reprezentativca Ante Rebića vjerojatno slijedi žalba i novo 'vucaranje' po sudovima.

Podsjetimo, Leao je nakon raskida ugovora sa Sportingom besplatno prešao u Lille odakle je prošlog kolovoza stigao na San Siro za 23 milijuna eura (prema Transfermarktu). Leao se još nije aklimatizirao na sjever Italije te je u 21 nastup skupio tek dva gola i asistenciju u Serie A.

(Foto: Reuters)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka