vijest

0

Rebić potpisao novi ugovor s Eintrachtom

10.08.2018 11:37 | Germanijak/I.M.

Je li ovo konačna potvrda da ostaje u Eintrachtu?

Veličina slova A A A

Jedna od ljetnih transfer sapunica svakako je ona vezana za Antu Rebića. Sjajni hrvatski krilni napadač odigrao je odlično Svjetsko prvenstvo i pobudio interes klubova iz cijele europe, ali najviše se pisalo da će ga Niko Kovač povući sa sobom u Bayern.

Nedavno je sportski direktor Eintrachta Fredi Bobić nedavno rekao kako u Frankfurt nije stigla nijedna ponuda za Antu Rebića, da bi hrvatski reprezentativac nešto kasnije rekao da ih ima nekoliko na stolu. Što je od toga istina, nije nam poznato, ali danas je stigla prva konkretna informacija vezana za budućnost hrvatskog igrača. Eintracht je potvrdio da je Rebić potpisao novi ugovor do 2022. godine, što je, zapravo, samo za godinu duže nego kada je potpisivao posljednji u prosincu prošle godine.

"Ante je definitivno jedno od najpozitivnijih lica Svjetskog prvenstva i ne moramo skrivati činjenicu da je pobudio veliki interes. Velika je stvar za naš klub što smo uspjeli zadržati tako dobrog igrača. Imao je nekoliko boljih ponuda, ali ostao je kod nas i to pokazuje da smo na pravom putu", rekao je Bobić koji od hrvatskog napadača očekuje nove velike stvari.

(foto: Pixsell)

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka