vijest

0

Raptorsi u strepnji, Lowry propušta ključnu treću utakmicu?

05.05.2017 18:18 | Germanijak

Ozlijedio je koljeno tokom druge utakmice serije u srijedu.

Veličina slova A A A

Osim što gube 0:2 u polufinalnoj seriji Istočne konferencije protiv Clevelanda, Raptorse je pogodila još jedna loša vijest. U drugoj se utakmici ozlijedio Kyle Lowry, njihov razigravač i vrlo bitan igrač. Radi se o ozljedi koljena, a iako se isprva najavljivalo kako bi mogao nastupiti, nakon današnjeg treninga on je stavljen na popularni 'GTD' što znači da će se o njegovom nastupu odlučivati tek netom prije početka utakmice.

On danas nije trenirao i iako je nakon ozljede izjavio kako je spreman zaigrati očito je bio preoptimističan. Također tvrdi da je spreman igrati uz bol i riskirati goru ozljedu, no teško da će mu klub nešto takvo dopustiti ako liječnici procijene da nije spreman.

Ukoliko on ne bude u mogućnosti zaigrati sve će pasti na leđa DeMara DeRozana koji će uzeti ogroman broj šuteva i pokušati odvesti ekipu do pobjede u prvoj domaćoj utakmici serije. Na mjestu razigravača u tom će vrlo izglednom slučaju zaigrati Cory Joseph. Torontu se loše piše, pogotovo zbog odlične igre Cavsa koji marširaju prema finalu konferencije.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka