vijest

0

Rakitić otkrio hoće li igrati na Euru

06.06.2020 21:00 | Germanijak/V.R.

Pitanje koje muči sve navijače Vatrenih.

Veličina slova A A A

Hrvatski veznjak Ivan Rakitić gotovo je cijelu sezonu proveo u špekulacijama i tihom prepucavanju o svojoj minutaži u Barceloni, eventualnoj novoj destinaciji i općenitim nezadovoljstvom trenutnim stanjem klupske karijere.

No u razdoblju od prethodna dva tjedna proveo je dosta vremena razgovarajući s čelnicima kluba, te je došao do zaključka kako je sretan tu gdje jest, u Barceloni, i da ima namjeru iskoristiti svoj ugovor do sredine 2021.

U razgovoru za T-portal pričao je o mnogim temama, između ostalom i onima koje hrvatske navijače najviše zanimaju:

„Kad sam rekao da želim porazgovarati s izbornikom, rekao sam to zato što imam jako dobar odnos s njime, dobro se poznajemo, dobro se razumijemo. I ja mislim da uvijek između nas mora biti nekakva komunikacija. Dakle tu nema nikakvih dvojbi, meni je igrati za reprezentaciju čast i svaki put mi je kao prvi.“, rekao je i naznačio kako ima namjeru igrati na Euru sljedeće godine.

„Da, razgovaramo svako malo. O cjelokupnoj situaciji, o svemu tome. Ali sada su svima nama razmišljanja usmjerena na događanja u klubovima. Jer, nažalost, zbog korone nam je otkazan Euro, otkazane su reprezentativne utakmice. Iz jedne sezone vrlo brzo ćemo u novu. Bit će to sadržajno nogometno ljeto, što je novo za sve nas, ali ponavljam, najvažnije je da svi radimo super.“

No onda je bio malo ''stisnut'' da se izjasni znači li sve što je rekao da namjerava igrati na Euru:

„Nadam se da me u međuvremenu ništa neće napasti (smijeh). Nema nikakvih dvojbi jer svi smo mi iz ove velike generacije pokazali da imamo odličnu komunikaciju. Moram i naglasiti da s izbornikom imam jako dobar odnos, otvoreni smo jedan prema drugome i tu neće biti nikakvih problema.“

Svakako odlične vijesti za sve navijače Vatrenih.

(foto: Reuters)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka