vijest

0

Rakitić odbija, ali Barca je neumoljiva: Daje Hrvata i suigrača uz 100 milijuna eura za Neymara

14.08.2019 10:02 | Germanijak/I.G.

Saga se nastavlja…

Veličina slova A A A

Ovoljetnoj sagi s odlaskom Neymara iz Paris Saint-Germaina nema kraja.

Nakon minulog vikenda postalo je jasno da Brazilac neće ostati u redovima francuskog prvaka, nakon što su ga navijači izviždali uz pogrdne povike, iako nije niti bio prisutan na stadionu. Njegova pratnja potvrdila je da je čak i bilo određenih šansi da on ostane u gradu svjetla, ali recentni događaji su ga nagnali na definitivan odlazak.

U ‘niskom startu’ za njegovim dovođenjem stoje dva mrska rivala i europska velikana – Barcelona i Real Madrid. I dok se Kraljevski klub i dalje premišlja oko dovođenja Brazilca, Blaugrana je počela kombinirati pakete koji bi zadovoljili PSG i ponukali ih na prodaju svoje najveće zvijezde.

Kako prenosi ugledni BBC u svojoj rubrici ‘dnevnih šuškanja’ na transfer tržnici, uprava Barcelone spremila je novu ponudu. Španjolski prvak ponudit će Parižanima hrvatskog reprezentativca Ivana Rakitića i Philippea Coutinha uz dodatnih 100 milijuna eura kako bi doveli Neymara.

Hrvatski veznjak, navodno je već obznanio upravi Katalonaca da nema namjeru napustiti Camp Nou, ali čini se kako on neće imati puno utjecaja u cijeloj toj priči. Ponos Katalonije želi vratiti Neymara pod svaku cijenu, ali pitanje je hoće li PSG pristati na ovu ponudu. Parižani navodno traže zauzvrat Semeda umjesto Rakitića i još dodatnih 20 milijuna eura, u odnosu na posljednju ponudu, ali Blaugrana se uporno želi riješiti viška veznjaka u svojim redovima. Dati Rakitića u trampi za Neymara čini im se kao idealna win-win situacija, ali teško će to progurati kod Francuza.

Saga se nastavlja…

(Foto: Reuters)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka