vijest

0

Rakitić emotivnim porukama na Instagramu otkrio što osjeća za Hrvatsku (FOTO)

12.09.2019 08:25 | Germanijak

Pokušao je objasniti navijačima zašto ga nije bilo na okupljanju.

Veličina slova A A A

Ivan Rakitić otkazao je reprezentativno okupljanje protiv Slovačke i Azerbajdžana što je podiglo puno buke u hrvatskoj javnosti. Cijelu situaciju prokomentirali su izbornik Dalić i HNS-ov predsjednik Davor Šuker, a Barcelonin igrač odlučio je nakon nekoliko dana šutnje, sam reći što misli o igranju za reprezentaciju.

 "Sjećam se kada je otac bratu i meni otvorio kutiju u kojoj su bila dva dresa s hrvatskim kockicama. Danima smo samo u njima išli u školu, po deset dana bi samo njih nosili, ništa drugo nismo  htjeli, čak bismo i spavali u tim dresovima!", napisao je Rakitić uz objavljenu fotografiju.

„Rođen sam i odrastao u Švicarskoj, tamo sam išao u školu i imao prijatelje. Igrao sam za Švicarsku pet godina, ali najveći dio mog srca uvijek je pripadao Hrvatskoj.“

„Zezao sam svog oca i rekao mu da ću igrati za Švicarsku, ali sam mu potom otkrio istinu i odmah je zaplakao.

„Moj otac obožava nogomet i sve bi napravio da gleda mene kako igram. Siguran sam da živim njegov san i da bi on 100 posto želio biti Ivan Rakitić,“ napisao je pa dodao story u kojem se poziva na istraživanje Sindikata koji ga je naveo kao primjer premorenog nogometaša.

(foto: Reuters)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka