vijest

0

Rađa: Gadite mi se, jadnici neostvareni!

25.10.2019 17:33 | Germanijak/I.A.S.

Proslavljeni hrvatski košarkaš rekao je što misli.

Veličina slova A A A

Dino Rađa putem društvenih mreža osvrnuo se na ono što se danas dogodilo u Splitu i o čemu priča cijeli grad – brisanje murala posvećenog Jugoplastici.

Mural je uklonjen, kako neki navode, jer je nadomak Dioklecijanove palače, spomeniku kulture koji je zaštićen od strane UNESCO-a, ali to nije pretjerano zanimalo nekadašnjeg igrača Jugoplastike i kasnije proslavljenog košarkaša koji je nedavno primljen i u Kuću slavnih.

Burnu reakciju Dine Rađe prenosimo u cijelosti i bez ikakvih korekcija teksta, a možete ju pročitati i na njegovom službenom facebook profilu:

„Gadite mi se jadnici neostvareni koji nikad u zivotu niste nista napravili. Najveci uspjeh van je predizanje clanske iskaznice neke stranke. Jedino sta znate je prodavanje crvene i crne magle da prikrijete svoja sranja. Ne smeta van sta dom omladine nije dovrsen vec 40 godina, ne smeta van stadion i bazeni koji se raspadaju, ne smeta van “metro” sta vozi jednog ipo covika dnevno, ne smeta van sta triba uru vrimena liti za proc kroz luku, ne smeta van sta 20 godina ne mozete spojit Trogir i Omis, ne smeta van nedovrsena arena vec desetak godina, ne smeta van Marjan koji ste nemaron devastirali. Ali van smeta NAJVECI SPORTSKI USPJEH U POVIJESTI GRADA. Niste zasluzili da van iko dodje na proslavu. Ja prvi nebi dosa da nije Boze, Srete, Sobina i onih par iljada istinskih ljubitelja koji ce doc u nedilju u dvoranu pozdravit ekipu. Bljak.“

(foto: Pixsell)

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka