vijest

0

PSG odredio novu cijenu za Neymara

30.07.2019 10:35 | Germanijak

U francuskoj prijestolnici odlučili omekšati svoje zahtjeve.

Veličina slova A A A

U Parizu su već odavno shvatili da ne vrijedi u momčadi držati nezadovoljnog igrača, neovisno kakva on zvijezda bio. Pokušali su prodati nesretnog Neymara za pretjeranih 300 milijuna eura, ali su izgleda shvatili da nitko nije toliko lud da iskešira spomenutu cifru za Brazilca. 

Stoga su u francuskoj prijestolnici odlučili omekšati svoje zahtjeve i skoro za pola spustiti cijenu. Kako prenosi španjolski As, najnovija cijena je 180 milijuna eura, pri čemu samo novac dolazi u obzir i nikakve zamjene igrača ne žele u Parizu. 

To je dobra vijest za našeg Ivana Rakitića kojeg je Barcelona navodno nudila uz Coutinha i novac, ali je ta ponuda bila odbijena. Problem za Katalonce je što oni toliki novac trenutno nemaju. Trebali bi prodati nekoliko igrača da bi ga skupili, a prvi je na odlasku Malcom

Njega želi Zenit i čini se da je prodaja od 40 milijuna eura ušla u završnu fazu. Kada bi Barcelona prodala i Coutinha, a potom i Rakitića ili možda Dembelea, stvorili bi se uvjeti za povratak Neymara na Camp Nou. Koliko je realno da se to sve ostvari do kraja prijelaznog roka, tek treba vidjeti, ali posla ima napretek i mora se još dosta faktora poklopiti da bi Neymar ispunio želju i vratio se u svoje sretno utočište.

(foto: Reuters)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka