vijest

0

PSG na udaru javnosti zbog sramotno niske donacije za borbu protiv koronavirusa

25.03.2020 08:53 | Germanijak/I.M.

Iznos koji su donirali nekako ne prati njihove izdatke za skupocjenu nogometnu igračku.

Veličina slova A A A

Francuski Le Parisien objavio kako je čelništvo PSG-a odlučilo donirati 100 tisuća eura za borbu protiv koronavirusa. 

Novac je dodijeljen fondaciji s kojom već imaju saradnju, a koja se brine za pomoć djeci, starijim osobama, te beskućnicima. Ovaj novac je dodatak na cifru od 400.000 eura koliko će fondacija dobiti za redovne aktivnosti u naredne tri godine.

Međutim, navijači i javnost su prilično ljuti na jedan od najbogatijih klubova svijeta jer su za pandemiju koronavirusa izdvojili mizernih 100 tisuća eura razljutila je mnoge. Naravno, za prosječnog građanina to je ogroman novac, ali za klub koji je samo za dva igrača platio više od 400 milijuna eura, ovo je sramotan potez. 

To smatra i javnost koja ih žestoko kritizira putem društvenih mreža. Klub posluje bez ikakvih financijskih problema zbog bogatog sponzorstva gazde kluba Nassera Al - Khelaifija i sigurno su mogli donirati osjetno veći iznos. Ako ništa drugo - iz kurtoazije. 

Za kraj spomenimo kako su Julian Draxler i Thilo Kehrer uplatili po milijun eura i time dodatno zasjenili skroman iznos bogatih vlasnika kluba. 

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU,

(foto: Reuters)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka