vijest

0

Prošao Humanitarni listić: Tvrtko Pajalić zaradio donaciju za Marijanine obroke

03.08.2020 12:31 | Germanijak/I.M.

Četiri nogometna para za 1.896 kuna.

Veličina slova A A A

Nakon čekanja od gotovo tri mjeseca, Humanitarni listić ponovno je dobitan. Za to je zaslužan Tvrtko Pajalić, igrač futsala koji je prije nekoliko tjedana kompletirao prelazak u redove legendarne Uspinjače. 

Pajalić je na svoj listić stavio četiri nogometna para. Sarajevo je u obranu naslova prvaka BiH krenulo 0:2 pobjedom kod Krupe. Potom je Istra lakoćom otpuhala Orijent, šteta da je na tom paru bio dvoznak jer se vrlo lako mogao ubrati znatno jači tečaj na čistoj "dvici", no bitno da je listić prošao. A to su osigurala dva para talijanske lige. Pajalić se vodio čistom logikom i zaokružio jedinicu na Genou, koja je trebala pobijediti da ostane u Serie A, dok je posljednji par bio dvoznak na Udinese kod Sassuola. 

Ukupni dobitak iznosi 1.896 kuna, a Pajalić je dobitak namijenio Marijaninim obrocima. Čestitke na sjajnom listiću i donaciji. 

Podsjetimo, na stranicama Germanijaka povremeno objavljujemo listić kojeg ispunjava naš gost, poznata osoba iz svijeta sporta, glume, glazbe, televizije i svega ostalog što spada pod domenu javnih djelatnosti. Njihov zadatak je jednostavan – trebaju samo odabrati nekoliko parova iz kladioničarske ponude Germania sport, a na nama je sve ostalo.

U njihovo ime Germania Sport će jednom tjedno donirati 400 kuna po listiću, a sav potencijalni dobitak ide u dobrotvorne svrhe, i to na ime organizacije po izboru našeg gosta.

Do sada su dobitnici bili Ćiro Blažević, Ivan VukušićIvica VrdoljakMarijo MožnikVeselin ĐuhoJosip BarišićEttoMaida ArslanagićIvan ŠimacEmil NikolićPavo MarkovićToni ŽivkovićHrvoje HercegŽuviHrvoje BanSanjin ŠpanovićSiniša Žunec, Marko GaćinaDubravko MiličićIlko ĆimićHrvoje KrešićGoran StojanovićNeven PerokHrvoje PenavaAndrija BakulaTarik FilipovićMatija MatkoDean KotigaMatko SaltarićKarlo UljarevićIvica ŠimićKristina BokanićMarko Vidalina, Jakov KatalinićLuka PreslLeonarda LujićDanijel MaodušVlatka KorenMarko ŠivakMate SvalinaAnton MezulićVladimir PoredskiZdenka KovačičekGoran Jovović,  Jurica Bićan,  Tomislav Sporiš, Miroslav KoprićDražen Bagarić, Ivan ŠčapecAdmir HasančićVjekoslav PaunKarlo KazinotiIvan ŠkvorcZlatko ŠkorićMarko TomasJakov GrcićTomislav GondžićViki IvanovićTomislav LubenjakIvan ErslanAva KarabatićJasen ChelfiGordan Giriček i Bernard Perića u njihovo ime ukupno smo donirali 168.496 kuna.

*** Tečajevi na listiću su bili aktualni u vrijeme ispunjavanja istog i skloni su promjenama. Aktualne tečajeve možete pronaći OVDJE ***

(Grafika: Vedran Duhaček)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka