vijest

0

Prometno u Maksimiru! Čak 13 igrača moglo bi ovog ljeta napustiti Dinamo

19.05.2017 11:39 | Germanijak

Kako će izgledati Dinamo u sljedećoj sezoni?

Veličina slova A A A

Na Maksimiru su se, više-manje, pomirili da ove godine neće biti prvaci Hrvatske, ali to ne umanjuje ambicije Dinama za sljedeću sezonu. Dapače, u 'Modrom' taboru se užurbano pripremaju za ljetni prijelazni rok, a Sportske novosti donose popis igrača koji bi mogli napustiti Dinamo kako bi se otvorio prostor za nove dolaske.

Na popisu onih koji bi mogli napustiti Maksimir nalazi se 13 imena. Naravno, to ne znači da će svi oni i otići iz kluba, nikada se to ni ne dogodi, ali u Dinamo smatraju kako bez njih mogu u novu sezonu. Sa zamjenama unutar ili van kluba.

Prvi na popisu za odlazak je Ante Ćorić za kojeg je zainteresirana Sampdoria, ali navodno postoje i neke druge ponude. Sampdoria se spominje i oko Borne Sose kojeg bi u Maksimiru željeli zadržati, ali su ga spremni prodati za pravu ponudu, onu od oko 4 milijuna eura. Iz Dinama bi mogao i Josip Pivarić što bi značilo da će 'Modri' sigurno tražiti pojačanje na poziciji lijevog beka.

Što se obrane tiče, klub bi mogli napustiti i Alexandru Matel te Gordon Schildenfeld. Za oba igrača postoje usmene ponude i upiti, ali ništa još konkretno. Siguran je odlazak dva portugalska nogometaša, Paula Machada i Goncala Santosa, u slučaju dobrih ponuda mogu otići i Mario Šitum te Ivan Fiolić, a Dinamo će vjerojatno prodati i jednog napadača. U Maksimiru bi htjeli da to bude Angelo Henriquez za kojeg navodno postoje usmeni upiti iz Belgije, Njemačke i Engleske, ali moguće je da to bude Armin Hodžić za kojeg su zainteresirana tri kluba.

U rubrici 'odlasci' vrlo lako bi se moglo naći i ime Juniora Fernandesa, koji je posuđen Alanyasporu koji ga ima mogućnost trajno zadržati, a pitanje je i što će se dogoditi s Domagojem Antolićem. Dinamo bi ga htio zadržati, ali ako dođe dobra ponuda…

(Foto: Pixsell)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka