vijest

0

Prodaja Neymara omogućit će još četiri velika transfera

11.08.2019 12:28 | Germanijak

Veličina slova A A A

El Clasico borba za Neymara zabavljat će nas očito još neko vrijeme, a možda i do kraja prijelaznog roka. Real i Barca krenuli su u licitiranje za najskupljeg igrača u povijesti, a kada bi se taj transfer dogodio, on bi pokrenuo pravu lavinu. 

Današnja Gazzetta dello Sport donosi tekst pod naslovom 'Neymar oslobađa sve'. U prijevodu, ako PSG proda Brazilca, tada će se osloboditi mjesto, a i novac, da Juventusu isplate 90 milijuna eura za Dybalu. Taj novac Bianconeri bi odmah preusmjerili za dovođenje Maura Icardija, čija je avantura u Interu završena. No, tada bi i Nerazzurri imali viška mjesto u napadu, a Antonio Conte planira igrati s dva napadača. Pored Lautara Martineza i Romelua Lukakua, našlo bi se mjesta za Edina Džeku, kojeg na Meazzi već dugo pikiraju. Konačno, prodaja Džeke konačno bi Romi osigurala sredstva za dovođenje njihove želje - Gonzala Higuaina. 

Da bi se ovo sve ostvarilo, prvenstveno bi operacija Neymar trebala završiti barem pokoji dan prije kraja mercata, kako bi ostali klubovi iz ove jednadžbe realizirali svoje ideje i vizije. I tada bi bilo teško za očekivati da se sve ovo dogodi, no sigurno je da će PSG kupovati ako stigne ogroman priljev novca od Neymara. A onda se spremite za nevjerojatnu završnicu prijelaznog roka.

(foto: Reuters)

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka