vijest

0

Procurio cjenik za kazne: Kova i društvo kašnjenje na trening plaćaju skoro 200 tisuća kuna (FOTO)

13.11.2019 09:57 | Germanijak

Cijeli Lampardov cjenik za kazne objavljen je na internetu.

Veličina slova A A A

Frank Lampard uživa u odličnom startu karijere u Chelseaju, iako je suprotno dosadašnjoj politici odustao od kupovine skupih zvijezda te se oslanja na mlade igrače. A kako bi zaigrane klince držao pod kontrolom morao je uvesti određena pravila. Plave bebe, čini se po cjeniku kazni koji je procurio na internet, imaju strogo određena pravila ponašanja koja se moraju poštovati.

A tko ih ne bude poštovao, dobit će po džepu. Sva pravila odredio je i potpisom ovjerio šef Frank Lampard glavom i bradom u kolovozu tekuće godine. Stoje izvješena u Chelseajevom trening kampu kako bi svima bila dostupna, a svako njihovo kršenje plaća se određenim iznosom.

Tako, primjerice, Mateo Kovač i društvo moraju biti točni kad odrađuju klupske obaveze, osobito ne na trening, jer se kašnjenje na njega plaća suhim zlatom. Naime, dođete li na trening iza zakazanog termina, morat ćete to platiti 20.000 funti, odnosno nešto manje od 200 tisuća kuna, preciznije 170. Kazne za kašnjenje na ostale klupske obaveze, poput tretmana kod fizioterapeuta, plaćaju se nešto manje – „samo“ 2.500 funti ili oko 20 tisuća kuna.

Propusti li Chelseajev igrač prijaviti bolest ili ozljedu uoči slobodnog dana ili sat i pol uoči početka treninga, mora platiti 10.000 funti, a ne pojavi li se na obavezama prema sponzorima ili zajednici, kući će otići lakši za 5.000 funti.

Lampard je također dosta osjetljiv na korištenje telefona pa će Kovačić i društvo ostati bez 1000 funti svaki put kad im zazvoni mobitel na momčadskom sastanku.

Poput mnogih drugih trenera Lampard ima kazneni cjenik i ako se igrači pojave s prekobrojnim kilogramima na startu priprema i slično. Obitelj i prijatelji moraju se najaviti žele li gledati treninge, a nogometni agenti ne smiju biti ni u okolici terena dok traje trening.

Sve kazne moraju biti plaćene u roku dva tjedna, a prekorače li Lampardovi igrači taj rok, kreće kamata i to kakva. Naime, ne plate li svoje dugove u propisanom roku, kazna se udvostručava!

Zasad Lampard nema problema sa svojim mladim igračima jer insajderi tvrde kako je kažnjenička kasica prasica, u koju skupljaju sve kazne, zasad još poprilično prazna, a dio zasluge za zdravu atmosferu ide i disciplini koju je uveo novi šef.

Plavi su u nizu od šest uzastopnih premierligaških pobjeda i treći su na tablici, također, dobro im ide i u Ligi prvaka u kojoj su na dobrom putu ka plasmanu u drugi krug s dvije pobjede, remijem i porazom.

(foto: Reuters, Reddit)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka