vijest

0

Preokret: Dinamo produžio ugovor s krucijalnim internacionalcem

06.06.2020 16:08 | Germanijak/I.G.

Iako se očekivao njegov odlazak, došlo je do preokreta te je potpisao novi višegodišnji ugovor.

Veličina slova A A A

Posljednjih godinu dana na Maksimiru je konstanta bila jedna tema – hoće li Kevin Theophile-Catherine produžiti ugovor ili ne.

Prolazili su dani, tjedni i mjeseci, a dogovora nije bilo. Sve je kulminiralo krajem svibnja kada je uprava odlučila 30-godišnjeg stopera poslati u drugu momčad, a njegov odlazak bio je pitanje trenutka. Ugovor je isticao zadnjim danom lipnja, a pretpostavljalo se da će on karijeru nastaviti u domovini.

Ipak, Dinamo je na sovjim službenim klupskim stranicama objavio da je Francuz potpisao novi trogodišnji ugovor i ostati u hrvatskoj metropoli.

„Moram priznati kako se sjajno osjećam. Moja prva želja je bila ostati u Dinamu. Obitelj i ja se osjećamo sjajno u Zagrebu i Dinamo je klub u kojem želim provesti još puno lijepih trenutaka. Posljednje dvije godine napravili smo velike stvari, ali ostao sam da napravimo korak dalje u odnosu na sve do sada“, rekao je Kevin Theophile-Catherine po potpisu novog ugovora.

Odlični internacionalac u Dinamu je sada već dvije pune godine, bio je neizostavan član udarnog sastava kod Nenada Bjelice u prvoj sezoni, a u drugoj je bio važna karika u novom sustavu s tri stopera u Ligi prvaka, a pokazao je da može jako dobro odigrati i na poziciji desnog beka u okršaju sa Šahtarom.

(Foto: Pixsell)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka