vijest

0

Preokret – Barceloni iz ruku izmiče zvijezda Eura U21 i uzima ga rival iz Španjolske

01.07.2019 14:24 | Germanijak/I.G.

Narednih dana slijedi potpis.

Veličina slova A A A

Mladić koji je sve oduševio na minulom Europskom prvenstvu u uzrastu do 21 godine, bio je Ianis Hagi. Rumunjski polivalentni ofenzivac predvodio je, skupa s Georgeom Pucsasom, mladu reprezentaciju do povijesnog plasmana u polufinale, gdje su ipak poraženi od viceprvaka Njemačke.

Iako su posljednjih dana rumunjski mediji nagađali o tome kako će upravo Barcelona biti njegova sljedećea destinacija, čini se kako je došlo do preokreta. Sin poznate rumunjske nogometne legende Gheorghea Hagija nastavit će karijeru u Španjolskoj, ali ne u Kataloniji.

Već ranije je 'Gica' Hagi izjavio da će njegov sin ovog ljeta otići u puno veći klub od Viitorula u kojem je do sada igrao, ali čini se da će ga Barci pred očima uzeti Sevilla. Andaluzijski klub, prenosi rumunjska televizija ProTV izašla je s informacijom kako će „ako sve bude išlo prema planu, Ianis potpisati za Sevillu u sljedećih nekoliko dana“.

Osim Blaugrane, jako su za njega zagrizli u Borussiji Dortmund, ali klub sa Ramon Sanchez Pizjuana uskoro bi trebao osigurati njegov potpis. Cijena bi trebala biti oko 8 milijuna eura.

Ipak, treba još sačekati, s obzirom na ranije oprečne informacije rumunjskih medija…

(Foto: Reuters)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka