vijest

1

PPD Zagreb dogovorio dolazak Slovenca koji je suigrač petorice sadašnjih ili bivših Kauboja

29.01.2020 13:26 | Germanijak

Novo sjajno pojačanje.

Veličina slova A A A

Veselin Vujović slaže paklenu momčad PPD Zagreba za sljedeću sezonu. Četiri pojačanja već su službeno dogovorena, tako da će novi igrači hrvatskog prvaka postati crnogorski reprezentativac Miloš Božović, srpski golam Todor Jandrić, desno krilo Kauboja Vlado Matanović i Nikola Grahovac, mladi pivot koji se nalazio na širem popisu Line Červara za netom završeno Europsko prvenstvo, no tu nije kraj.

Kako prenose Sportske novosti, PPD je riješio i pitanje desnog vanjskog. Od iduće sezone tu će poziciju pokrivati slovenski bombarder Žiga Mlakar. Ovaj 29-godišnjak je član poljske Wisle Plock, a igra fantastičnu sezonu. Trenutno je treći strijelac kluba u Ligi prvaka, a dojmove o zagrebačkom klubu sigurno mu mogu prenijeti čak petorica hrvatska suigrača - Jerko Matulić, Lovro Mihić, Renato Sulić, Leon Šušnja i Ivan Stevanović. 

Mlakar je i povremeni slovenski reprezentativac. Igrao je za Sloveniju na Europskom prvenstvu prije dvije godine u Hrvatskoj, kada ih je vodio upravo Veselin Vujović - današnji strateg 'plinara'. Bio je i na širem popisu Dežele uoči ovogodišnjeg prvenstva, ali je otpao na zadnjem skraćivanju popisa. 

U ovih pet pojačanja, Zagreb će u novoj sezoni gotovo sigurno zadržati i sjajnu bazu domaćih igrača. Očekuje se da ostanu Ašanin, Mandić, Hrstić, Šipić, Božić - Pavletić i Vistorop, dok se očekuje još jedno pojačanje na vanjskim pozicijama. 

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Pixsell)

posljednji komentari1
Vedran S.

| 17.02.2020 09:24

Finu ekipu slaze Vujovic

prikaži sve

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka