vijest

0

Olimpijske igre u Tokiju odgođene za 2021. godinu

24.03.2020 13:24 | Germanijak

Nadamo se da će se do tog termina, i puno prije, sve normalizirati...

Veličina slova A A A

Olimpijske igre u Tokiju, koje su trebale trajati od 24. srpnja do 9. kolovoza tekuće kalendarske godine, odgođene su za 2021.

Deutche Welle prenosi kako su japanski premijer Shinzo Abe i prvi čovjek MOO-a Thomas Bach na hitnom sastanku danas dogovorili novi termin unatoč tome što će službenu odluku objaviti tek sljedeći mjesec.

Jučer je službeno odlučeno kako se Olimpijske igre u Tokiju neće održati u originalnom terminu zbog pandemije koronavirusa. Neki su nagađali kako će ih prebaciti na 2022. pa prema starom modelu imati ZOI I OI u razmaku od samo nekoliko mjeseci, ali odlučili su odraditi OI u neparnoj godini...

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka