vijest

0

Poznat i drugi finalist Kutije, sjajni golovi reprezentativaca Hrvatske i Slovenije

27.12.2018 20:05 | Germanijak

Ovdje nije bilo iznenađenja.

Veličina slova A A A

Momčad Dribbling Sport Bara nije uspjela napraviti drugo iznenađenje u polufinalu Kutije šibica pa će Quattro Leones, koji je u prvom polufinalu izbacio BigBang Cammeo Team, sutra u finalu igrati protiv CB Dobermann. Momčad sastavljena od nekoliko sjajnih futsal igrača pobijedila je Dribbling s 3:0.

> Iznenađenje u Kutiji šibica - jučer ispao branitelj naslova, danas finalist

Ovo polufinale bilo je bržeg tempa u odnosu na prvi ogled, a očekivano je tempo nametnuo Dobermann. No, nakon 5-6 minuta oni su ipak malo pali u igri, prvenstveno zbog ozljede jednog od najboljih hrvatskih futsal igrača, Darija Marinovića. Ovaj 28-godišnji Dubrovčanin se požalio na ozljedu koljena, dugo je bio van terena, ali se na kraju ipak vratio u igru.

A upravo je Marinović postigao vodeći gol za Dobermann. Dribbling Sport je dugo odolijevao, a onda je u 32. minuti slovenski reprezentativac Kristjan Čulec sjajno pronašao Marinovića samog na 'drugoj vratnici', a on je uspio postići gol.

Nakon toga se otvorilo Dobermannu, odnosno Roku Modreju. Još jedan slovenski reprezentativac najprije je silovitim udarcem udvostručio prednost svoje momčadi, a za konačnih 3:0 je odlično 'uklizao' i odnio loptu ispred protivničkog vratara.

Finale Kutije Šibica igra se sutra s početkom u 18:45.

(Foto: Pixsell)

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka