vijest

0

Ponajveća zvijezda Bayerna odlazi zbog Kovača? Trebao je postati najskuplji u povijesti, a vraća se odakle je stigao

13.09.2018 18:55 | Germanijak/H.M.

Ne sviđa mu se kako je krenulo s novim trenerom.

Veličina slova A A A

Iako se na proljeće pisalo kako je Bayern odlučio otkupiti Jamesa Rodrigueza kojeg su doveli na dvogodišnju posudbu vrijednu 13 milijuna eura čini se da to neće biti tako. Kao što je bilo i očekivano bivši najbolji strijelac Svjetskog prvenstva u nemilosti je kod Nike Kovača i ne sviđa mu se baš početak sezone.

Odigrao je tek 22 minute od početka Bundeslige u dvije utakmice protiv Hoffenheima i Stuttgarta, a Kicker piše kako njihovu insajderi 'namiguju' da James ne bi imao ništa protiv toga da se sljedeće ljeto nakon isteka posudbe vrati u Madrid.

Real ima ugovor s njim do 2021. godine, dakle još dvije godine nakon što mu istekne posudba u Bayernu i za njih to također ne bi bio loš potez. Bavarci imaju pravo otkupa po cijeni od 42 milijuna eura nakon ove sezone, no veliko je pitanje hoće li to napraviti sada kada je naš Niko Kovač preuzeo klupu.

Većina igrača hvali rotacije i mogućnost odmora, no Jamesu se prema Kickeru to ne sviđa i brine za igračko vrijeme u oštroj konkurenciji veznog reda. Početak sezone prikovao ga je za klupu, vidjet ćemo hoće li se kasnije trgnuti.Njegova odštetna klauzula koju Bayern može aktivirati po tom ugovoru je 42 milijuna eura, a to je njihov rekord.

(Foto: Action Images)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka