vijest

1

Pogledajte kako izgleda obnovljena Kranjčevićeva

21.09.2018 16:33 | Germanijak/I.M.

Stadion u Kranjčevićevoj ulici u bitno osvježenom izdanju ulazi u novu sezonu.

Veličina slova A A A

Cijelo ljeto trajali su veliki radovi na kultnom stadionu Hrvatske nogometne lige - onom u Kranjčevićevoj ulici u Zagrebu. Stadion na kojem je do prošle godine igrao NK Zagreb, danas je dom Lokomotive i Rudeša, dok se Zagreb strmoglavio u treću ligu, a istovremeno mu je istekla koncesija za igranje u popularnoj Kranjči. 

Ovog ljeta na stadionu su učinjeni vrlo konkretni radovi kako bi se povećao komfor igrača, ali i navijača. U suradnji s HNS-om, postavljen je novi, hibridni travnjak, čija je promocija bila danas. Uz to, obnovljena je istočna tribina, na koju je postavljeno 1500 stolica te više neće biti stajaća. Time će stadion sada imati oko 5000 sjedećih mjesta. Uz to, u svečanoj loži postavljena su nova, modernija sjedala, a obnovljeni su i sanitarni čvorovi ispod zapadne tribine. Kako sve to izgleda, pogledajte u fotogaleriji. 

(foto: Pixsell)

posljednji komentari1
Zlatko V.

| 03.10.2018 07:23

žalosno a otjerali N.K Zagreb u ne povratnu propast dok je ovaj konj tamo.... I nikaj im ne vjerujem samo bacanje blata na oči... Bude tu već poslovni prostori niknuli bez brige za 5 godina.... zato se sve tak kod na "DELA"

prikaži sve

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka